Eerste blik op tv-remake filmklassieker 'Fatal Attraction'

Maar heeft deze versie wel enige kans om in de buurt te komen van de film met Michael Douglas en Glenn Close?

Zilko Tarici, 20 december 2022 07:24

Via Entertainment Weekly is de eerste foto van de aanstaande tv-reboot van Fatal Attraction onthuld. Je kunt de foto hieronder bekijken.
Op de foto zien we Lizzy Caplans versie van het iconische personage Alex Forrest. Alex werd gespeeld door Glenn Close in de originele Adrian Lyne-film uit 1987, waarin de getrouwde stadsadvocaat Dan Gallagher (Michael Douglas) een affaire met haar heeft. Wat hij echter niet weet is dat de affaire leidt tot een moorddadige obsessie die zijn leven letterlijk om zeep lijkt te helpen. De film was indertijd een enorme hit, werd de op twee na best bezochte film van het jaar én werd genomineerd voor zes Oscars, waaronder die voor Beste Film en Beste Actrice.

Op de eerste foto van de serie, die begin volgend jaar in première gaat op Paramount+, zien we niet alleen Caplan als Alex, maar ook Dawson's Creek-alumnus Joshua Jackson, die in de schoenen van Douglas stapt als Dan. Het is onduidelijk of dit een foto is van een moment voor of na hun affaire, maar hun ontspannen lichaamstaal lijkt eerstgenoemde te impliceren.

Fatale aantrekkingskracht
Een voor de hand liggend groot verschil tussen de Fatal Attraction-serie en de originele film is dat deze beschikt over een gloednieuwe cast. Naast Caplan en Jackson bevat de serie acteurs als Amanda Peet (als Dans vrouw Beth), Alyssa Jirrels (als zijn dochter Ellen) en Brian Goodman (als Dans baas Arthur).

Ook zijn er rollen voor Toby Huss en Reno Wilson als nieuwe personages Mike Gerard en rechercheur Earl Booker. Onder de gaststerren bevinden zich cultfilmfiguren als Dee Wallace (The Howling, E.T.) en Jessica Harper (Suspiria).


Lees meer over: Fatal Attraction, Lizzy Caplan, Joshu Jackson, Michael Douglas, Glenn Close

Populair nieuws