Ook Sylvester Stallone's 'Tulsa King' kan op goed nieuws rekenen

Na meerdere successen op Paramount blijkt er voor de maffiabaas ook ruimte voor uitbreiding.

Glenn Walsh, 12-01-2023 10:36

Afgelopen november kwam actieheld Sylvester Stallone naar het kleine scherm met zijn Tulsa King. De show is voor Paramount blijkbaar zo succesvol gebleken dat ze nu denken om de wereld van de serie te gaan uitbreiden. Alles is blijkbaar mogelijk.
Paramount is namelijk met Yellowstone hetzelfde aan het doen. De omroep heeft duidelijke plannen met de serie. Zo zijn er inmiddels al de spin-offs 1883 met acteur Sam Elliott en 1923 met acteurs Helen Mirren en Harrison Ford. Beide series behandelen een behoorlijk gecompliceerde stamboom van de familie Dutton.

Laten we eens zien hoe groot het wordt

Omdat Tulsa King het ook zo goed heeft gedaan bij Paramount denken ze nu ook aan uitbreiding net zoals ze bij Yellowstone deden. De samenwerking tussen Stallone en schrijver Taylor Sheridan maakt ook dat ze nu al verhalen schrijven die zich niet laten beperken tot één seizoen.

Hoofd programmeren van Paramount Tanya Giles vertelt hierover: "We staan zeker open tot allerlei mogelijkheden. We houden ervan om dit waardevolle intellectuele eigendom om te zetten in een franchise omdat we denken dat er een hele wereld te ontdekken is waarvan de kijkers kunnen genieten. We zullen eens kijken waar het ons brengt."

In Nederland zijn alle afleveringen van Tulsa King te zien op SkyShowtime.

Lees meer over: Tulsa King, Sylvester Stallone, Tanya Giles, Yellowstone, Sam Elliot, Helen Mirren, Harrison Ford, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie