search
Ewan McGregor geëmotioneerd door dit moment uit 'Obi-Wan Kenobi'

Ewan McGregor geëmotioneerd door dit moment uit 'Obi-Wan Kenobi'

Maanden na het einde van Obi-Wan Kenobi, spreekt Ewan McGregor zich uit over de serie.

Niels Arts
In mei van het vorige jaar verscheen de langverwachte Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi eindelijk op Disney Plus. Nu heeft Ewan McGregor zich eindelijk uitgelaten over de serie.

Hoewel Obi-Wan Kenobi gemixt werd ontvangen toen de serie in zijn volledigheid op Disney Plus stond, valt niet te ontkennen dat er een aantal mooie, aangrijpende momenten in de serie zitten.

Ewan McGregor over Obi-Wan Kenobi


Samen met zijn medester Hayden Christensen werd Ewan McGregor onlangs geïnterviewd voor de Disney Studio Awards. Ze reflecteerden op de laatste confrontatie tussen de held en de schurk, het duel tussen Obi-Wan Kenobi en Darth Vader.

Over de confrontatie zegt McGregor het volgende:

"'Nou, zoals Hayden al zei, het verraste ons een beetje, denk ik. Tijdens het spelen ervan werd het behoorlijk emotioneel op een manier waarvan ik denk dat ik me niet had voorgesteld dat het zou zijn."

"Het is duidelijk... de serie leidt naar dat moment waarop Obi-Wan terug de ring in moet stappen en niet alleen moet proberen terug te stappen in de wereld van de Jedi om te vechten. Want door de serie en de confrontaties die hij heeft, is er een soort van opbouw naar dat moment toe. "‹"‹Je kunt zien dat hij zijn kracht terugkrijgt en hij moet Leia redden als ze van het dak valt."

Kortom, Obi-Wan Kenobi wist McGregor of emotionele manieren te raken die hij vooraf niet aan zag komen. En dat is alleen maar een goed ding, natuurlijk.

Obi-Wan Kenobi is nu te zien op Disney Plus.

Aanbevolen artikelen