search
Onverwachte Arrowverse-reünie op foto voor 'The Flash' seizoen 9
Series / Nieuws

Onverwachte Arrowverse-reünie op foto voor 'The Flash' seizoen 9

Er komen in het laatste seizoen van 'The Flash' een hoop bekende gezichten terug.

Er komen spannende tijden aan voor The Arrowverse, nu het einde van The Flash er na negen seizoenen aan zit te komen. In het laatste seizoen komen enorm veel bekende gezichten uit het universum terug, waar een foto op de Instagram van David Ramsey alvast een voorproefje van geeft.

The Flash was één hoofdbestanddelen van de superhelden-franchise van The CW, dus pakt de serie in zijn laatste seizoen nog even goed uit. Er zijn al een paar namen bevestigd, waaronder Stephen Amell als Oliver Queen/Green Arrow, David Ramsey als John Diggle/Spartan en Keiynan Lonsdale als Wally West/The Flash.

Dank voor de fans


Op een nieuwe foto die Ramsey op Instagram heeft geplaatst is dit trio herenigd, samen met Grant Gustin's Barry Allen/The Flash. Bij zijn foto schrijft Ramsey het volgende:

"Felicitaties aan Team Flash voor negen ongelooflijke seizoenen. Maar het allerbelangrijkste... bedankt ALLEMAAL voor jullie onvoorwaardelijke steun voor dit universum. Dit was allemaal niet mogelijk zonder jullie! Geniet van de mashup waarvan je niet wist dat je die nodig had! #TheFlashFinalSeason #ArrowLives!".

Ook zal in het laatste seizoen van The Flash de terugkeer van Sendhil Ramamurthy's Bloodwork, Javicia Leslie als Ryan Wilder/Batwoman en Nicole Maines als Nia Nal/Dreamer te zien zijn.

Het laatste seizoen van The Flash is vanaf 8 februari te zien op Netflix. Hieronder zie je het Instagrambericht van Ramsey.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen