search
Foto's uit 'Yellowjackets' geven blik op hoofdrolspelers
Series / Nieuws

Foto's uit 'Yellowjackets' geven blik op hoofdrolspelers

Nieuwe foto's van seizoen 2 van 'Yellowjackets' laten de nieuwe looks van de hoofdrolspelers zien.

Nadat de eerste trailer voor seizoen 2 van Yellowjackets deze week uitkwam, heeft Showtime nog een voorproefje gegeven voor het nieuwe seizoen. De streamingdienst heeft namelijk vier foto's vrijgegeven waarin we de hoofdrolspelers alvast te zien krijgen.

In de serie Yellowjackets zien we hoe een middelbare school-voetbalteam betrokken raakt bij een vliegtuigcrash, terwijl we ook de levens van de vrouwen 25 jaar later volgen. De serie werd genomineerd voor zeven Emmy's.

Nieuwe en vertrouwde gezichten


Op de foto's zien we de nieuwe looks van de vier leidende dames in de huidige tijdlijn: Melanie Lynskey als Shauna Shipman, Tawny Cypress als Taissa Turner, Christina Ricci als Misty en Juliette Lewis als Nat. Deze vier zullen vergezeld door een handvol nieuwkomers als de volwassen versies van andere overlevenden die we nog niet in het heden hebben gezien, waaronder Lauren Ambrose als Van en Simone Kessell als Lottie.

Daarnaast zien we in het nieuwe seizoen Lord of the Rings-ster Elijah Wood als het nieuwe personage Walter, die wordt beschreven als "een toegewijde detective die Misty zal uitdagen op manieren die ze niet zal zien aankomen".

De jonge castleden van Yellowjackets, die de rollen van de personages in de jaren 90 op zich namen, zullen ook terugkeren, waaronder Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Courtney Eaton, Liv Hewson, Steven Krueger en Kevin Alves.

De foto's kun je in dit artikel bekijken. Helaas is Yellowjackets momenteel nog niet te zien in Nederland.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen