Fan van Samuel L. Jackson? Deze films vind je gewoon op Netflix, Disney+, Prime en HBO Max.

Samuel L. Jackson op Netflix en andere diensten

Filmnieuws - Samuel L. Jackson staat bij veel mensen wel in het lijstje van topacteurs. Hier vind je een aantal van de beste en gaafste films met Jackson per streamingdienst.

Patricia Koning, 17 januari 2023 23:22

Op elke streamingdienst is Samuel L. Jackson wel te vinden met een aantal goede films. Hieronder vind je er een aantal welke je echt gezien moet hebben en dan ook op welke streamingdienst je deze kan vinden.
Dit zijn films die je, als je de streamingdienst hebt, gewoon kan kijken. Je kan er nog meer vinden met Jackson, maar die je kan bij de dienst huren of kopen.

Netflix


Shaft uit 2019 met Jessie T. Usher, Christian Bale en Regina Hall | Kijk nu
Wanneer John Shaft Jr. hulp nodig heeft bij het oplossen van de vroegtijdige dood van zijn beste vriend, schakelt hij de hulp in van zijn vader. Samen gaan zij op speurtocht door Harlem maar Shaft moet ook zijn eigen sores zowel op persoonlijk als zakelijk vlak op zien te lossen.

S.W.A.T. uit 2003 met Colin Farrell en Michelle Rodriguez | Kijk nu
Wanneer een grote drugsbaas 100 miljoen dollar belooft aan degene die hem uit de handen van het S.W.A.T.-team bevrijdt, loopt het vervoeren en bewaken van deze drugsbaas anders dan gepland.

Coach Carter uit 2005 met Rick Gonzalez en Robert Ri'chard | Kijk nu
Carter is een strenge basketbalcoach op een middelbare school. Iedereen die deel wil uitmaken van het team moet een contract tekenen en zich aan een hoop regels houden.

"De boodschap in deze film was dat je niet hoeft te winnen om te winnen," aldus Jackson in dit filmpje waarin hij terugkijkt op zijn rol als Coach Carter.


HBO Max


The Sunset Limited uit 2011 met Tommy Lee Jones | Stream nu
Een zwaar gelovige man en een zwaar depressieve man voeren een discussie over de waarde van het leven.

Django Unchained uit 2017 met Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio | Stream nu
Een voormalig slaaf en Duitse premiejager slaan de handen ineen om op zoek te gaan naar criminelen en de vrouw van de voormalig slaaf.

The Hitman’s Bodyguard uit 2017 met Ryan Reynolds, Salma Hayek en Gary Oldman | Stream nu
Eén van de beste bodyguards ter wereld moet een huurmoordenaar binnen 24 uur naar Den Haag brengen om een dictator achter slot en grendel te krijgen.

Met veel actie en heel veel leuke humor is The Hitman's Bodyguard echt een film die je gezien moet hebben. Een deel ervan is opgenomen in Amsterdam. Zie hieronder een stukje van een scène waarin je Amsterdam vast en zeker zal herkennen.


Disney+


Die Hard with a Vengeance uit 1995 met Bruce Willis en Jeremy Irons | Kijk nu
McClane en Zeus moeten samen in deze derde Die Hard-film opdrachten uitvoeren. Als ze dat niet goed doen, zal de stad stukje voor stukje worden verwoest door een terrorist.

A Time to Kill uit 1996 met Sandra Bullock en Matthew McConaughey | Kijk nu
Wanneer een vader de twee moordenaars van zijn dochtertje neerschiet, komt hij zwaar in de problemen als donkere man in een blanke gemeenschap.

Captain Marvel uit 2019 met Brie Larson en Lee Pace | Kijk nu
Carol Denvers weet niet precies wie zij nu is. Per toeval belandt zij op aarde waar zij in contact komt met Agent Fury. Op aarde ontdekt ze meer over zichzelf en haar volk dan dat ze misschien wel had gewild.

Jackson speelt uiteraard in meerdere Marvel films Nick Fury. Zo startte hij in 2008 met het spelen van Nick Fury in Iron Man en hij is nog lang niet klaar met deze rol. We gaan hem nog terugzien in Secret Invasion en The Marvels.

Zie hieronder een filmpje waarin Jackson vertelt over zijn ervaringen om er jonger uit te zien in Captain Marvel.


Prime Video


The Protégé uit 2021 met Maggie Q. en Michael Keaton | Stream deze nu
Anna, welke als kind gered is door de meedogenloze huurmoordenaar Moody zint op wraak als iemand uit haar omgeving wordt vermoord.

The Negotiator uit 1998 met Kevin Spacey en Paul Giamatti | Stream deze nu
Een geprezen politieonderhandelaar ontdekt dat zijn partner is vermoord. Alles gaat in een stroomversnelling na een beschuldiging aan zijn adres.

The Hateful Eight uit 2015 met Kurt Russell en Bruce Dern | Stream deze nu
Jules en Vincent werken voor groot misdadiger Wallace. Wanneer Vincent de vrouw van Wallace een avondje gezelschap moet houden, komt hij in de problemen.

Met Quentin Tarantino aan het roer werd The Hateful Eight een mooi succes. Hij scoort goed op IMDB met een 7.8 en een score van 74% op Rotten Tomatoes. Check hieronder de trailer van The Hateful Eight.


Lees meer over: Samuel L Jackson, Netflix, Prime Video, Disney, HBO Max

Populair nieuws