search
Jenna Ortega geeft nieuwe update over 'Wednesday' seizoen 2
Series / Nieuws

Jenna Ortega geeft nieuwe update over 'Wednesday' seizoen 2

Jenna Ortega heeft een update gegeven over de vooruitgang van Wednesday seizoen 2.

De serie Wednesday werd onlangs verlengd voor een tweede seizoen, maar wanneer we dat kunnen verwachten is onduidelijk. Actrice Jenna Ortega heeft ons nu wel een kleine update gegeven over de vooruitgang van de serie.

Het duurde langer dan sommigen hadden verwacht voor Netflix eindelijk Wednesday seizoen 2 aankondigde. De serie is immers een grote hit en staat al hoog op de lijst van best bekeken Netflix Originals. Maar het tweede seizoen komt er wel degelijk.

Jenna Ortega over Wednesday


In gesprek met Variety geeft Jenna Ortega, die het titulaire hoofdpersonage speelt, aan dat ze nog vrij weinig weet over het tweede seizoen. Sterker nog, eigenlijk weet ze helemaal niets:

"Ik heb niets gezien en ik weet niets. Het voelt alsof soms als de acteur, word je soms gewoon verteld wat je moet doen. Ik wacht erop, ik denk dat ze nu pas een schrijversgroep bij elkaar krijgen, dus... misschien binnenkort."

Dat Wednesday seizoen 2 aangekondigd zou worden was slechts een kwestie van tijd. De serie werd 1,237 miljard uur bekeken in de eerste achtentwintig dagen, waardoor het de op een na populairste Engelse Netflix-serie ooit is geworden.

Wednesday is nu te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen