search
Fans gaan door het dak door HBO-hitserie 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Fans gaan door het dak door HBO-hitserie 'The Last of Us'

De wereld wordt meegezogen in de reeds bekende zombie-apocalypse van de videogame.

The Last of Us is pas net uit en nu al zijn wereldwijd fans lyrisch over het nieuwe fenomeen op HBO Max. Naast oude fans van de videogame melden ook nieuwe fanaten zich aan van de nieuwe serie, die hun enthousiasme uiten op sociale media. Laat je overtuigen om die serie ook eens te gaan checken!

The Last of Us werd eerst bekend als videogame en wordt nu door vele critici voorgeschoteld als een perfect voorbeeld van een geslaagde videogameverfilming. In de zombiewereld moeten twee mensen zien te overleven tussen de ondoden, natuurlijke gevaren en losgeslagen medemensen.

Recensent Terence Shea van SerieTotaal beloonde de overlevingsserie met 4 sterren. Qua spanning en diepgang zit het volgens hem zeker goed: :'The Last of Us' is geen actiespektakel. Het verhaal draait om de niet-geïnfecteerde overlevenden en hoe die nog steeds hun draai proberen te vinden in deze nieuwe wereld. Dat zorgt ervoor dat wanneer de monsters opduiken dit wat heviger aankomt."

Lees de rest van de recensie.

De reacties van de fans


Op Twitter lieten meerdere fans zich uit over hun nieuwe favoriete HBO-serie, die een hoop emoties los wist te brengen. Bekijk hieronder enkele grappige voorbeelden.



Ook was men complimenteus over hoe getrouw de serie bleef aan de videogame als het op cinematografie aankwam.


waren fans Fans van de oude stempel waren blij om te zien dat ook andere mensen konden genieten van het reeds bekende verhaal voor sommige gamers.


Check hieronder het introductiefilmpje van The Last of Us, of zet direct de serie op via HBO Max.





Aanbevolen artikelen