Is dit personage uit 'The Walking Dead' het meest overgewaardeerd?

Overgewaardeerde personages in 'The Walkind Dead'

Dit personage lijkt het toch wat minder goed bij kijkers te doen dan gedacht.

Fleur van Laar, 18 januari 2023 13:34

Met een hoop spinoffs gaande zijn The Walking Dead-fans nog een zeer actieve community. Zo delen ze nog steeds al te graag hun meningen over de serie met elkaar.
Vaak uiten ze hun liefde op sociale platforms maar er is zeker ook wel wat kritiek te vinden. Zo lijken ze soms wel een beetje klaar te zijn met bepaalde personages.

Overrated

De fans bespraken in een pol op Reddit welk personage nu eigenlijk toch wel een beetje overgewaardeerd is. Het antwoord is wellicht vrij voorspelbaar… Het is namelijk Daryl.

Daryl Dixon wordt beschouwd als een van de beste personages in de serie en heeft een enorm aantal fans, zoveel dat het als buitensporig zou kunnen worden beschouwd. Veel posts binnen de subreddit bekritiseren het fandom rond hem en vinden het onbegrijpelijk.

Een redditor merkte op dat Daryl lijdt aan het "Michonne-syndroom", wat betekent dat hij in veel scènes aanwezig is, maar niet altijd veelbetekenend is. Reacties op deze thread waren unaniem in het perspectief dat zijn overmatige aanwezigheid in de show een groot probleem is, omdat het andere personages, zoals Ty en Abe naar de achtergrond duwt.

Voor wie een beetje geraakt is door deze kritiek kan zichzelf troosten met dit filmpje waarin Daryl wél ontzettend gewaardeerd wordt:


Ben jij het eens met de kritiek op Daryl of is het toch je favoriet?
Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Andrew Lincoln, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws