Hier gaat de nieuwe spin-off van 'The Walking Dead' antwoord op geven

De grote finale van de moederserie liet voor veel kijkers nog een hoop vragen onbeantwoord.

Glenn Walsh, 19-01-2023 15:38

Het is inmiddels een tijdje geleden dat de finale van The Walking Dead de serie afsloot maar voor sommige kijkers was het nog niet helemaal afgerond. Een nieuwe spin-off is in de maak om op veel vragen een antwoord te geven.
Want waar is bijvoorbeeld Rick Grimes gebleven? Of wat is er met Michonne gebeurt nadat ze op zoek ging naar RIck? Vervreemden ze zich of komen ze juist weer bij elkaar? In de nieuwe spin-off The Walking Dead: Rick & Michonne worden deze en vele andere vragen beantwoord. De serie zal dieper ingaan op de relatie tussen de twee.

Een episch liefdesverhaal

Rick en Michonne, gespeeld door respectievelijk Andrew Lincoln en Danai Gurira, keerden in de finale terug maar dat bleek meer vragen op de roepen dan te beantwoorden. Gurira vertelt in een interview over de nieuwe serie die in de maak is bij AMC en wist alvast te verklappen welke richting de spin-off gaat nemen. Ze vertelt hierover:

"Deze twee personages zijn zoals we allemaal wel, of niet, weten van elkaar gescheiden. Dus we gaan ze weer terug bij elkaar halen maar we weten alleen nog niet hoe. We zijn Rick Grimes kwijtgeraakt, we weten niet waar hij is geweest of wat er met hem is gebeurd. Michonne heeft echter nooit getwijfeld of hij nog zou leven. Dus we gaan het zien.".

Kijk hieronder naar haar volledige uitleg. The Walking Dead: Rick & Michonne staat gepland om uit te komen in 2024.

Lees meer over: The Walking Dead, Rick and Michonne, Andrew Lincoln, Danai Gurira, AMC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader