search
Toekomstige series van 'The Walking Dead' kunnen gaan overlappen
Series / Nieuws

Toekomstige series van 'The Walking Dead' kunnen gaan overlappen

Toekomstige The Walking Dead-series kunnen gaan overlappen, aangezien ze allemaal op dezelfde tijdlijn plaatsvinden.

Sinds het einde van The Walking Dead wordt er hard gewerkt aan nieuwe series in hetzelfde universum om de franchise in leven te houden. Meerdere series zijn onderweg, die elkaar wellicht soms tegen gaan komen.

Dat gelooft Jeffrey Dean Morgan tenminste. Hij speelde Negan in The Walking Dead, en krijgt nu samen met Lauren Cohan - die Maggie speelde - een eigen serie, genaamd The Walking Dead: Dead City.

The Walking Dead-universum


Naast Dead City wordt er echter ook nog gewerkt aan een spin-off voor Rick en Michonne, en krijgt ook Daryl zijn eigen verhaal. Deze personages, die we eerst zo vaak samen zagen, gaan we nu dus ver verwijderd van elkaar zien.

Maar blijft dat ook zo? Als we Morgan mogen geloven, is de kans zeker aanwezig dat de verschillende series die we dadelijk hebben in elkaar over zullen stromen.

"Ik denk dat de deur openstaat omdat we allemaal op dezelfde tijdlijn zitten. Ze bestaan tegelijk. Dus ik denk dat er een mogelijkheid is om een personage van deze serie, een personage van die serie te lenen om gezamenlijk door te gaan."

Ook Cohan heeft hoop op een "botsing" tussen de verschillende series.

The Walking Dead is nu te kijken op onder andere Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen