search
Einde van de serie 'Outlander' is aangekondigd
Series / Nieuws

Einde van de serie 'Outlander' is aangekondigd

Na het achtste seizoen van Outlander is het over en uit.

De fans van Outlander zullen nog tot aankomende zomer moeten wachten op het zevende seizoen en nu wordt duidelijk dat het seizoen daarna het laatste zal zijn. Ook is er ander nieuws over een spin-off.

Het nieuws wordt bekend via Variety. Kathryn Busby, de baas van de originele programmering voor Starz was degene die het nieuws via een statement naar buiten mocht brengen.

Goed einde


"Al bijna een decennium lang heeft Outlander de harten van het publiek over de hele wereld veroverd, en we zijn verheugd om het epische liefdesverhaal van Claire en Jamie tot een goed einde te brengen," zijn woorden van Busby.

"Maar voordat we dit hoofdstuk afsluiten, is er genoeg van hun gepassioneerde verhaal te vertellen in de loop van 26 nieuwe afleveringen, en nog meer om deze dynamische wereld en het oorsprongsverhaal te verkennen," gaat ze verder.Verleidelijke verhalen


"We zijn verheugd om samen te blijven werken met Matthew, Maril en Ronald en kunnen niet wachten om te zien waar hun verleidelijke verhalen ons naartoe brengen," rondde Busby af.

Outlander startte in 2014 en er verschenen reeds zes seizoenen, te zien op Netflix. Het zevende seizoen verschijnt aankomende zomer en het achtste vermoedelijk het jaar daarna.Blood of my Blood


Maar er is ook goed nieuws! Starz heeft namelijk de spin-off Outlander: Blood of My Blood officieel goedgekeurd. Meer daarover vind je snel op SerieTotaal.nl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen