search
'Star Wars'-acteur Mark Hamill denkt nooit terug te keren als de Joker
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur Mark Hamill denkt nooit terug te keren als de Joker

Hoewel we het liever niet willen horen, heeft Mark Hamill wel een goede reden om niet meer terug te keren als The Joker.

De bekende stem van The Joker is gespeeld door niemand minder dan de iconisch stemacteur Mark Hamill. Hoewel hij ontzettend van The Joker houdt, zal hij nooit meer terugkeren om hem opnieuw te spelen.

Hamill speelde The Joker in heel veel Batman-projecten. Hij speelde samen met Kevin Conroy, die de stem was van de iconische Dark-Knight.

Conroy is ontzettend lang de perfecte stem geweest voor Batman. Hamill vond het ook geweldig om met hem samen te werken. Lees hieronder wat hij tegen Screenrant zei over Conroy:

"Hij was de ideale partner. Het was zo'n aanvullende, creatieve ervaring. Ik had het niet zonder hem kunnen doen. Hij zal altijd mijn Batman zijn".

Geen The Joker meer


De reden die Hamill aanhaalt voor dat hij nooit meer The Joker gaat spelen is eigenlijk heel lief en ontroerend. Helaas zijn we Kevin Conroy vroegtijdig kwijtgeraakt en Hamill wil geen Batman-project doen zonder zijn collega en vriend.

Bekijk hieronder het eerbetoon van Mark Hamill aan Kevin Conroy.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen