search
Seizoen 2 van 'Bel-Air' brengt oud 'Fresh Prince'-personage terug
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'Bel-Air' brengt oud 'Fresh Prince'-personage terug

Het is weer bijna tijd om terug te keren naar Bel-Air, dit keer samen met een oud en vertrouwd personage.

Iedereen kent hem wel; Will Smith. De iconische acteur die bekendis geworden door The Fresh Prince of Bel-Air. Toen er vorig jaar een remake gemaakt werd gemaakt van de 90's sitcom, was Smith heel erg enthousiast. Nu komt seizoen 2 eraan en gaan we een bekend gezicht gaan zien.

De remake van Bel-Air brak enorm veel records en werd dus ook al snel vernieuwd voor een tweede seizoen. Carla Banks Waddles, showrunner van Bel-Air vertelde dat het tweede seizoen verfrissend en uniek gaat worden. Ook wil het tweede seizoen grenzen gaan verleggen.

De nieuwe trailer belooft heel veel. Fans hopen dan ook dat het nieuwe seizoen inderdaad heel erg uniek en verfrissend gaat zijn. Dit hopen ze vooral omdat het eerste seizoen zo ontzettend goed was.

De trailer


Peacock heeft nu de gloednieuwe trailer vrijgegeven. Daarin zien we de terugkeer van onze favoriete personages uit de remake. Jabari Banks speelt weer de grappige en ietwat koppige Fresh Prince, maar er is nog iemand te zien in de trailer.

Het gaat over niemand minder dan Tatyana Ali. Zij speelde in de originele serie en maakt nu een terugkeer als lerares mevrouw Hughes. Om het nog grappiger te maken heeft haar personage een obsessie met Ashley Banks (nu gespeeld door Akira Akbar), het personage dat ze in de originele serie speelde.

Bekijk hieronder de trailer en de beste momenten van Ashley Banks en stream Bel-Air vanaf 23 februari op Peacock.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen