De grote verrassing in 'That '90s Show' online gezet door Netflix

Netflix deelt grote verrassing 'That '90s Show'

Het loopt niet altijd even soepel in That '90s Show en deze nieuwe scène is daar een goed voorbeeld van.

Adrienne Koolen, 20 januari 2023 09:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de originele That '70s Show zijn ontzettend enthousiast om hun favoriete personages weer te zien. That '90s Show laat namelijk heel veel bekende gezichten zien, waaronder de personages van Ashton Kutcher en Mila Kunis.
De personages van Kutcher (Michael Kelso) en Kunis (Jackie Burkhart) waren heel lang in een knipperlichtrelatie en dat kwam met een aantal mooie en een aantal moeilijke momenten.

Hoewel veel mensen denken dat Kutcher en Kunis in het echte leven ook snel bij elkaar zijn gekomen, is dat niet waar. Ze kwamen pas ongeveer 10 jaar na het eindigen van de serie bij elkaar.

De verrassing

Wat is nou de grote verrassing van That '90s Show? Netflix heeft onlangs een video getweet waarin de geliefde ouders, nu opa en oma, Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp) in de keuken staan wanneer Eric’s dochter Leia (Callie Haverda) en Jay Kelso (Mace Coronel) de keuken binnenlopen.

Dan blijkt dat Leia en Jay Kelso bij elkaar zijn. Ook Kunis en Kutcher zijn te zien in deze scène en ze vertellen dat ze op weg zijn naar een tweede hertrouwen. Het is dus weer een chaotische boel, maar dat maakt de twee series zo speciaal.

Bekijk hieronder de scène en stream That '90s Show op Netflix.


Lees meer over: That 70s Show, That 90s Show, Forman, Don Stark, Debra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Mila Kunis, Ashton Kutcher

Populair nieuws