search
Dit is mogelijk de nieuwe titel voor Marvel's 'Agatha: Coven of Chaos'

Dit is mogelijk de nieuwe titel voor Marvel's 'Agatha: Coven of Chaos'

Wat zal deze interessante verandering voor de Marvel serie betekenen?

Daan Kusen
De updates van de set van Agatha: Coven of Chaos druppelen langzaam binnen nu de serie is begonnen met filmen. Daarmee ook deze opmerkelijke verandering van naam.

Agnes uit Westview


We lieten het personage van Agatha (Kathryn Hahn) aan het eind van WandaVision achter in Westview, gevangen in haar personage Agnes.

Nieuwe informatie, uit een reeds verlopen Instagram-verhaal van Heartstopper-acteur Joe Locke, lijkt te wijzen op een naamsverandering van de show.

In Locke's verhaal zien we een foto van de achterkant van een van de stoelen waarin de acteurs tussen scènes even kunnen zitten. Vaak staat de naam van de show of film daarop gedrukt. In dit geval staat er: Agnes of Westview.Nog niet officieel


Agnes of Westview is niet de eerste naamsverandering van de show, die begon als House of Harkness en daarna tot Agatha: Coven of Chaos omgedoopt werd.

Het is nog niet duidelijk of dit een definitieve naamsverandering zal zijn, of slechts wat ze in de film en televisiewereld een 'werktitel' noemen.

Op dit moment wordt de show op de Internet Movie Database nog als Agatha: Coven of Chaos aangegeven. Als de titel daadwerkelijk officieel verandert zullen we dit uiteraard hier laten weten!

Wil je ondertussen nog eens zeker weten wie Agatha Harkness ook alweer was, kijk dan de video hieronder.
Aanbevolen artikelen