Knotsgek: doodverklaarde 'Tiger King'-ster blijkt jaren later toch nog gewoon in leven?

Knotsgekke plottwist 'Tiger King'

De doodverklaarde man van Carole Baskin blijkt ver na zijn sterfdatum nog in leven aangetroffen te zijn.

Bas de Kramer, 20 januari 2023 10:38

Ken je hem nog? De knotsgekke Netflix-documentaire Tiger King? Eén van de verhaallijnen in de documentaire is de potentiële moord op Don Lewis. Lewis was de man van Carole Baskin, de grootste tegenstander van de Tiger King zelf, Joe Exotic.
Joe Exotic beweert dat Baskin haar vermiste man, die in 2002 dood werd verklaard, vermoord zou hebben via een vergiftiging in 1997, maar in dat kader is er nu een zeer interessante plottwist.

Springlevend

In een interview uit 2021 geeft zij aan dat haar 'dode' echtgenoot enige tijd geleden levend is opgedoken in Costa Rica. Naar nu blijkt zou Homeland Security ook daadwerkelijk een brief hebben opgesteld dat haar man springlevend is aangetroffen in Costa Rica.

Geld opgemaakt

Baskin hierover:"Lewis nam ongeveer een miljoen dollar mee naar Costa Rica en ik had ermee ingestemd hem dat te laten doen, zodat hij voor zichzelf kon bewijzen dat hij de kost kon verdienen". "En toen ik de bankrekening jaren later checkte was het slechts ongeveer $80.000 omdat de investeringen die hij had gedaan zo slecht waren. Ik weet niet hoe het komt dat Homeland Security zegt dat hij springlevend is in Costa Rica, maar ik ben blij het te horen."

Een tamelijk bizarre plottwist die de bewering van Joe Exotic dat Baskin haar man vermoord zou hebben, in een heel ander daglicht stellen.WIl je Tiger King kijken? Kijk dan hier op Netflix
Lees meer over: tiger king, carole baskin, joe exotic, netflix

Populair nieuws