HBO deelt kijkcijfers en lengte van afleveringen 'The Last of Us'

De lengte van de afleveringen van 'The Last of Us'

HBO Max heeft bekend gemaakt hoe lang de verschillende afleveringen van 'The Last of Us' duren.

Bas de Kramer, 20 januari 2023 11:58

De langverwachte serie en videogame bewerking The Last of Us van HBO is afgelopen zondag eindelijk van start gegaan. De eerste aflevering was al meteen een groot succes en dus kijkt iedereen uit naar het vervolg van de serie. HBO Max heeft nu bekend gemaakt hoe lang elke aflevering zal duren.

The Last of Us speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel (Pedro Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen.

Kijkcijfers VS

Uit de eerste kijkcijfers uit de Verenigde Staten bleek dat maar liefst 4,7 miljoen Amerikanen op de eerste dag naar de serie keken, daarmee is het de meest bekeken serie van HBO in meer dan twaalf jaar. Na twee dagen stond dat aantal zelfs al op 10 miljoen Amerikaanse kijkers..

Lengte afleveringen

The Last of Us ging van start met een extra lange aflevering van 81 minuten. Dat is meteen ook de langste aflevering van het seizoen. De lengtes van de vervolgafleveringen zijn nu ook bekend gemaakt:

Aflevering 1: 81 minuten
Aflevering 2: 53 minuten
Aflevering 3: 76 minuten
Aflevering 4: 46 minuten
Aflevering 5: 59 minuten
Aflevering 6: 59 minuten
Aflevering 7: 56 minuten
Aflevering 8: 51 minuten
Aflevering 9: 43 minuten

Kijk de serie op HBO Max.


Lees meer over: the last of us, pedro pascal, bella ramsey, hbo max

Populair nieuws