Déze spionage-miniserie kun je zeer binnenkort zien op NPO Plus

Binnenkort is deze loeispannende en bekroonde miniserie te bekijken op NPO Plus.

Valeria Milić, 20-01-2023 18:13

NPO Plus is een platform van de publieke omroep: momenteel kun je de eerste maand gratis kijken, en dat komt goed uit. Zeer binnenkort is daar namelijk The Night Manager te zien.
Deze miniserie, gebaseerd op een boek van de bekende schrijver John le Carré, sleepte meerdere prijzen in de wacht. De trailer valt hieronder te bekijken.

Topacteurs

Daarnaast zijn de hoofdrolspelers niet de minsten in deze Britse serie. Zo is daar natuurlijk Tom Hiddleston (Loki). Verder zijn daar Hugh Laurie (Blackadder, House) en Oscar-winnares Olivia Colman (Broadchurch). Alle drie mochten ze een Golden Globe Award in ontvangst nemen voor hun rollen. Verder won de regisseur Susanna Bier een Primetime Emmy Award.

Voormalig medewerker geheime dienst

Aangezien Le Carré zelf bij MI5 heeft gewerkt, de Britse geheime dienst, zijn zijn boeken zeker realistisch te noemen. Met het bronmateriaal zit het dus wel goed.

Jonathan Pine (Hiddleston) werkt in een luxueus hotel in Caïro wanneer hij de opdracht krijgt van Angela Burr (Colman). Zij werkt voor de Britse overheid, en Pine moet in een netwerk van illegale wapenhandel infiltreren. Hij krijgt te maken met Richard Roper (Laurie) die hier de hoofdverdachte is.

Vanaf 26 januari kun je The Night Manager bekijken op NPO Plus.
Lees meer over: NPO Plus, The Night Manager, Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix