search
Spin-off 'Outlander' officieel aangekondigd: 'Blood of My Blood'
Series / Nieuws

Spin-off 'Outlander' officieel aangekondigd: 'Blood of My Blood'

In de prequel 'Blood of my Blood' zien we het verhaal van Jamie's ouders Ellen en Brian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De boekenserie van Diana Gabaldon gaat door, maar seizoen 8 wordt toch echt het laatste seizoen van Outlander. Nu krijgt deze topserie dan een prequel.

Waar de kijkers al stukjes en beetjes over de Fraser familiegeschiedenis hebben gezien en gehoord, krijgen we deze nu dan te zien.

Achtergrondverhaal ouders


De moeder van Jamie (Sam Heughan) en Jenny (Sophie Skelton) was een vrouw met een stevig karakter. Ellen MacKenzie trouwde tegen de wil van haar ouders met Brian Fraser (Andrew Whipp). Ze stierf toen Jamie nog klein was en we hebben haar nog niet in de flashbacks gezien.

Vader in flashbacks


Brian MacKenzie is al wel verschenen. In de gruwelijke scène waar Black Jack Randall (Tobias Menzies) Jamie er met de zweep van langsgeeft, sterft zijn vader van de shock. Whipp zal opnieuw verschijnen in seizoen 7.

Dezelfde makers


Blood of my Blood heeft dezelfde showrunner: Matthew B. Roberts. Net zoals bij Outlander heeft Roberts ook hier een tweede pet op: hij is tevens uitvoeren producent, opnieuw met Maril Davis. Schrijfster Diana Gabaldon blijft betrokken als adviserend producent,

Seizoen 7 van Outlander zal in de zomer van 2023 te zien zijn.

Seizoen 1 tot en met 5 van Outlander kun je bekijken op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen