Volgende 'Yellowstone'-spinoff vindt bekende hoofdrolspeler

Met deze gloednieuwe nieuwe spin-off wordt de Yellowstone-wereld steeds verwarrender.

Adrienne Koolen, 21-01-2023 11:49

De laatste tijd staan Yellowstone en de spin-offs 1883 en 1923 redelijk veel in de spotlight. Nu is er weer een nieuw weetje. Een hele bekende acteur komt nu de Yellowstone-franchise versterken.
1883 zou eerst een losstaande serie worden. Het was dus helemaal niet de bedoeling om de serie op te nemen in de Yellowstone-canon. Afgelopen zomer is daar gelukkig toch verandering in gekomen, want nu zouden we Yellowstone niet meer kunnen zien zonder 1883.

Nu er nog een prequel en spin-off komt, kan alles een beetje verwarrend worden. De nieuwe serie heet 1883: The Bass Reeves Story en is eigenlijk de vervanging voor het tweede seizoen van 1883. Dit seizoen kon er namelijk niet komen, maar iedereen wilde wel verder met het verhaal.

Een nieuwe acteur

De nieuwe acteur voor 1883: The Bass Reeves Story is niemand minder dan David Oyelowo. Hij speelt de legendarische politieheld Bass Reeves.

Ook Dennis Quaid krijgt een rol in de nieuwe serie. Quaid gaat Sherrill Lynn spelen. Hij is een soort plaatsvervangend Amerikaanse Marshall.

Bekijk hieronder de trailer voor 1883.


Lees meer over: 1883, 1923, Yellowstone, The Bass Reeves Story, Davis Oyelowo, Dennis Qauid

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos