search
Volgende 'Yellowstone'-spinoff vindt bekende hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Volgende 'Yellowstone'-spinoff vindt bekende hoofdrolspeler

Met deze gloednieuwe nieuwe spin-off wordt de Yellowstone-wereld steeds verwarrender.

De laatste tijd staan Yellowstone en de spin-offs 1883 en 1923 redelijk veel in de spotlight. Nu is er weer een nieuw weetje. Een hele bekende acteur komt nu de Yellowstone-franchise versterken.

1883 zou eerst een losstaande serie worden. Het was dus helemaal niet de bedoeling om de serie op te nemen in de Yellowstone-canon. Afgelopen zomer is daar gelukkig toch verandering in gekomen, want nu zouden we Yellowstone niet meer kunnen zien zonder 1883.

Nu er nog een prequel en spin-off komt, kan alles een beetje verwarrend worden. De nieuwe serie heet 1883: The Bass Reeves Story en is eigenlijk de vervanging voor het tweede seizoen van 1883. Dit seizoen kon er namelijk niet komen, maar iedereen wilde wel verder met het verhaal.

Een nieuwe acteur


De nieuwe acteur voor 1883: The Bass Reeves Story is niemand minder dan David Oyelowo. Hij speelt de legendarische politieheld Bass Reeves.

Ook Dennis Quaid krijgt een rol in de nieuwe serie. Quaid gaat Sherrill Lynn spelen. Hij is een soort plaatsvervangend Amerikaanse Marshall.

Bekijk hieronder de trailer voor 1883.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen