search
Dit grote 'Star Wars'-gerucht wordt snel de nek omgedraaid
Series / Nieuws

Dit grote 'Star Wars'-gerucht wordt snel de nek omgedraaid

Fans hopen dat dit gerucht over deze acteur waar is, maar de acteur is er zelf niet helemaal van overtuigd.

Door alle nieuwe projecten hebben trouwe Star-Wars-fan veel om naar uit te kijken. Helaas is één gerucht meteen de nek omgedraaid door een geliefde Star-Wars-acteur.

Het gaat om de live-action serie Star Wars: Ahsoka. Dit is een serie over Ahsoka die alles op alles zet om de Grand Admiral Thrawn te vinden. Deze reis brengt haar naar de uiterste puntjes van het universum.

De grote slechterik werd in de geanimeerde serie Star-Wars: The Clone Wars ingesproken door Deense acteur Lars Mikkelsen. Hij deed het ontzettend goed en veel fans geloofden dan ook het gerucht dat hij in de nieuwe Ahsoka live-action zou spelen.

Niets is minder waar


Voor fans die hier heel erg op hoopten, is dit misschien niet leuk om te horen. De acteur heeft namelijk zelf in een dubbelzinnige uitspraak gezegd dat dat waarschijnlijk niet gaat gebeuren.

Hij vertelde Express.co.uk dat niemand hem een project heeft aangeboden, maar dat hij wel wist dat fans er over aan het praten zijn. Het is dus allemaal best wel dubbelzinnig en niemand geeft echt een duidelijk antwoord.

Bekijk hieronder de trailer en stream Star-Wars: The Clone Wars op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen