search
De grote scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix krijgt om deze reden 2 films
Films / Nieuws

De grote scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix krijgt om deze reden 2 films

Netflix-producent Ori Marmur geeft antwoord op waarom Rebel Moon uit twee films zal bestaan.

Netflix heeft met de Orginal Rebel Moon een mooi vooruitzicht voor ons. Dat het twee films gaan worden was al bekend, nu weten we ook waarom.

Zack Snyder


Niemand minder dan Zack Snyder regisseert de films. Zijn carrière begon met 300 en al niet snel daarna maakte hij een succes van Watchmen en weer iets later met Man of Steel.

Samen met Kurt Johnstad and Shay Hatten heeft hij het gehele scenario voor Rebel Moon geschreven.

Waarom twee films?


Bekend is dat Snyder al heel lang rondloopt met het hele idee van Rebel Moon en dat hij er net zoiets groots van wil maken als bijvoorbeeld Star Wars. Netflix-producent Marmur heeft in een interview het volgende gezegd:

"Zack kwam binnen met zoveel passie. Dit is een film die hij al tientallen jaren in gedachten had. (...) Toen we zagen hoe groot de wereld was die hij creëerde, dachten we dat het beter zou zijn in twee delen te vertellen in plaats van één film. Het is het soort verhaal dat kan blijven groeien. Hij beschouwt het als zijn kijk op het maken van zoiets als Star Wars."

Officiële synopsis


Wanneer een vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door de legers van de tirannieke regent Balisarius, sturen ze een jonge vrouw met een mysterieus verleden genaamd Kora om krijgers van naburige planeten te zoeken om hen te helpen weerstand te bieden.

Wanneer te streamen


Het is nog een tijdje wachten maar vanaf 22 december kan je Rebel Moon hier kijken bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen