search
Zack Snyder deelt indrukwekkende foto uit scifi-film 'Rebel Moon'
Films / Nieuws

Zack Snyder deelt indrukwekkende foto uit scifi-film 'Rebel Moon'

De langverwachte film begint eindelijk een beetje vorm te krijgen.

Zack Snyder heeft een nieuwe blik gedeeld op zijn volgende film, Rebel Moon. Het beeld dat Snyder deelde via Vero onthult niet veel over hoe Rebel Moon eruit zal zien, maar het geeft ons wel een idee van de stijl waar Snyder voor gaat.

Het is niet helemaal duidelijk wat er in het plaatje gebeurd, maar het lijkt op een plechtige gelegenheid. Hieronder zie je het plaatje vol mysterie dat Snyder zelf gepost heeft.Schurkenplannen


De premise van Rebel Moon geeft ons al een zetje in de mogelijke goede richting. "Een vreedzame kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden op pad om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent te verslaan."

Zoals je hierboven kunt lezen, is de belangrijkste antagonist van Rebel Moon een meedogenloze regent met de naam Balisarius, gespeeld door Deadpool-schurk (en Game of Thrones-acteur) Ed Skrein.

Het is niet verifiëren zonder beter in te zoomen, maar het decor, de compositie en de personage-implicaties van deze scène voelen zeker aan alsof ze deel uitmaken van een scène waarin Balisarius zijn koninklijke formaliteiten zou kunnen doorlopen.

Wat er nu echt gebeurd is natuurlijk nog even afwachten. De film zal in de loop van 2023 op Netflix verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen