search
 Scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix en Zack Snyder krijgt eerste beelden
Films / Nieuws

Scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix en Zack Snyder krijgt eerste beelden

Na lang wachten is er eindelijk een kleine eerste indruk van 'Rebel Moon'.

Nog steeds geen teken van een trailer, maar Justice League-regisseur Zack Snyder heeft op sociale media een mooie clip (nou ja, een shot) gedeeld van zijn aankomende Netflix-sci-fi avontuur, Rebel Moon.

Zack Snyder kondigde op Vero aan dat de eerste opnames van zijn op Seven Samurai geïnspireerde sci-fi avonturenfilm Rebel Moon zijn afgerond.

De filmmaker deelde ook een eerste blik op wat beelden, maar de 15 seconden durende video is meer een shot dan een clip. Toch geeft het ons een idee van de prachtige cinematografie waar we naar kunnen uitkijken.
De video is hieronder te zien:Ambitieuze plannen
Snyder heeft vaak gezegd dat als hij de kans zou krijgen om een Star Wars film te maken, hij een eerbetoon zou brengen aan de grote Akira Kurosawa met een episch ruimteavontuur geïnspireerd op Seven Samurai. Nu heeft hij de kans om dit verhaal in een andere wereld te laten afspelen. Snyder schreef ook mee aan het project met Shay Hatten en Kurt Johnstad, en zal samen met Deborah Snyder, Wesley Coller The Stone Quarry produceren.

In Rebel Moon zal Sofia Boutella de hoofdrol spelen: "Een jonge vrouw met een mysterieus verleden die strijders van naburige planeten opzoekt om een vreedzame kolonie aan de rand van het melkwegstelsel te helpen zich te verzetten tegen de tirannieke Regent Balisarius."

Er is geen premièredatum aangekondigd, maar er is een grote kans dat er binnenkort een teaser zal verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen