'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

'Wednesday'-acteur en seksueel misbruik

Ernstige beschuldigingen aan het adres van Percy Hynes White op social media.

Bas de Kramer, 22 januari 2023 12:36

Netflix bevestigde recentelijk dat Wednesday een tweede seizoen krijgt. De gebruikelijke cast zal ongetwijfeld weer terugkeren. Er is echter één castlid waarvan het zeer de vraag is of hij nog wel terugkeert. Het gaat hierbij om de 21-jarige acteur Percy Hynes White (hij speelt de rol van Xavier Thorpe in de serie). Hij wordt door meerdere vrouwen beschuldigt van seksueel misbruik.

De Canadese acteur wordt onder andere beschuldigd door een vrouw op Twitter. De vrouw, die op Twitter @milkievich heet, deelde in een thread haar ervaringen met de acteur. Zo zouden hij en zijn vrienden er in Toronto om bekend staan om meisjes te manipuleren om seks met hen te hebben en naaktfoto's te sturen. "Ze waren opdringerig, grof en gewelddadig tegenover hun vriendinnen en meisjes in het algemeen.".Kelder

“Toen hij wat ouder werd, hield hij feesten in zijn kelder. Daarbij nodigden ze enkele meisjes uit die ze knap vonden. Ze voerden hen dan zo dronken en high tdat ze seks zouden hebben met hen.” De Twitteraar vertelt ook dat één van haar vriendinnen 13 jaar oud was toen ze seks met White had, terwijl hij 17 was."

Naaktfoto's

Daarnaast zou White de beschuldigen weglachen en ondertussen nog steeds naaktfoto's van meisjes tegen hun wil rondsturen. Nadat het eerste slachtoffer haar verhaal deelde, beaamden andere Twittergebruikers dit.

Rook! Vuur?

White heeft de reactiefunctie op zijn Instagramaccount uitgezet en verder nog niet gereageerd. Een beschuldiging is natuurlijk snel gemaakt, maar White staat er zou bepaald niet goed op en waar rook is, is wellicht ook vuur?

Kijk de serie op Netflix.
Lees meer over: wednesday, jenna ortega, netflix, catherina zeta jones, tim burton, thora birch, christina ricci

Populair nieuws