search
Hilarische éénmalige terugkeer van Jesse Pinkman uit 'Breaking Bad'

Hilarische éénmalige terugkeer van Jesse Pinkman uit 'Breaking Bad'

Sinds het einde van 'Breaking Bad' en 'Better Call Saul' zien we Jesse eventjes terug.

Valeria Milić
Na de film El Camino en het einde van Better Call Saul is het doek voor het Breaking Bad-universum dan definitief gevallen. De fans kunnen echter nog even genieten van hun favoriete personages in een grappige reclamespot.

De komende Super Bowl in de Verenigde Staten, heeft dan ook een knapperige reclamespot voor PopCorners. De teaser-clip kun je hieronder bekijken. Inderdaad, het is Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Walter en Jesse herenigd


Vorig jaar kondigde hoofdrolspeler Bryan Cranston al aan dat Walter White even terugkeert. Een chipsreclame tijdens een groots kampioenschap is natuurlijk volkomen logisch: PopCorners heeft zonder twijfel geïnvesteerd in de spot.

Muzikale element


In de teaser van de spot zelf horen we het bekende deuntje van de Breaking Bad-intro. Jesse zit voor de vertrouwde stacaravan op een klapstoeltje op PopCorners te knabbelen wanneer zijn telefoon gaat. Hij neemt op met het vertrouwde "yo".

Ongetwijfeld zal de reclamespot zelf onthullen wie Jesse aan de telefoon had. Super Bowl start op 12 februari, en vanaf die datum zullen de fans de hele spot kunnen bekijken.

Breaking Bad kun je streamen op Netflix.
Aanbevolen artikelen