search
Nieuw op Netflix: De komedie 'You People'
Films / Nieuws

Nieuw op Netflix: De komedie 'You People'

Vanaf 27 januari kunnen we gaan genieten van deze originele Netflix-komedie.

Maak jezelf maar klaar voor een film met een grote dosis humor. Met o.a. Jonah Hill en Eddie Murphy moet dat toch wel goed zitten.

Netflix brengt dit jaar meerdere Originals. You People is al de negende van het jaar en later dit jaar volgen ook grote titels als The Mother, Rebel Moon en Extraction 2.

Het verhaal


Wanneer een koppel elkaar toevalligerwijs ontmoet, ontstaat er meer dan een vriendschap. Hoe ze met zichzelf en hun families rekening gaan houden gaat nog een uitdaging worden. Zal deze moderne liefde stand houden te midden van culturele botsingen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen.

Achter de film


You People is geregisseerd door Kenya Barris. Barris heeft eerder meegeschreven aan de film Shaft met Samuel Jackson en de serie Black-ish met o.a. Anthony Anderson.

Deze humorvolle film heeft een mooie cast met onder meer Jonah Hill (welke ook meegeschreven heeft aan de film), Eddie Murphy, Lauren London, Nia Long en Julia Louis-Dreyfus.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes zijn al enkele recensies verzameld en de score staat nu op 29 procent na 14 recensies. Uiteraard kan daar nog wat in veranderen.

Netflix is - vlak voordat de film te streamen is - nog met een leuke teaser trailer gekomen. Bekijk deze hieronder.



Trailer


Natuurlijk kunnen we de trailer niet vergeten. Soms misschien een beetje ongemakkelijk, maar voornamelijk met een hoop humor.

Vanaf aankomende vrijdag 27 januari kun je deze film streamen bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen