Een overleden personage duikt op in de gloednieuwe teaser voor 'The Boys' seizoen 4

Allereerste teaser voor 'The Boys' seizoen 4

De nieuwe teaser van The Boys seizoen 4 laat een overleden personage levend zien.

Adrienne Koolen, 26 januari 2023 06:37

Het blijft akelig stil over het vierde seizoen van The Boys. Fans snakken naar wat meer informatie, maar tot nu toe is er nog niet echt belangrijk nieuws gedeeld. Tot deze teaser dan.
Antony Starr (Homelander) heeft het op zich genomen om trouwe fans wat nieuws te vertellen. Samen Ashley Barrett bespreekt hij de prestaties van Vought.

Dat is niet alles! In de teaser zien we Black Noir (Nathan Mitchell) levend, ook al was hij vermoord in seizoen 3. Wat zou dit betekenen voor seizoen 4? Ook zien we dat Starlight (Erin Moriarty) op de vlucht is en dat koningin Maeve (Dominique McElligott) overleden is.

Een cross-over

Seizoen 4 komt later dit jaar uit, net zoals de eerste live-action spin-off Gen V. Deze twee projecten zullen elkaar hoogstwaarschijnlijk kruisen.

Dit is wat showrunner Eric Kripke zei over de cross-over:
"Er is zeker een cross-over, en we doen ons best om een universum te ontwerpen waarin sommige problemen en verhaallijnen in seizoen 3 worden overgedragen naar het eerste seizoen in Varsity. Er gebeuren bijvoorbeeld bepaalde dingen op die school die een reactie zijn op seizoen 3 van The Boys".

Bekijk hieronder de teaser en de trailer voor Gen V en stream The Boys op Prime Video.Lees meer over: The Boys, Gen V, Black Noir, Antony Starr, Ashley Barrett

Populair nieuws