search
Het nieuwe seizoen van 'The Flash' is eigenlijk gewoon Groundhog Day

Het nieuwe seizoen van 'The Flash' is eigenlijk gewoon Groundhog Day

The Flash steelt dit idee van de iconisch film Groundhog Day.

Adriennë Koolen
Het duurt niet heel lang meer voordat het laatste seizoen van The Flash in première gaat. Over iets minder dan een maand zien we eindelijk hoe alles afloopt. Dit zal op een hele speciale manier gebeuren!

In de nieuwe samenvatting van CW wordt er gehint naar een groot nieuw kwaad. Het seizoen zal zich een week na het verslaan van de Reverse Flash afspelen.

Flash en zijn team hebben echter niet lang rust, want al snel moeten ze een groep dodelijke Rogues verslaan. Terwijl ze daarmee bezig zijn komt er een nieuwe tegenstander die Barry Allen's heldhaftige nalatenschap uit wil dagen.

Een nieuw soort aflevering


De serie stapt in het laatste seizoen af van de originele opbouw. In het laatste seizoen maken ze namelijk hun eigen soort Groundhog Day!

Dit houdt in dat ze telkens dezelfde dag moeten herhalen zoals in de iconische film. Hoe dit uit gaat pakken is woensdag 8 februari te zien.

Bekijk hieronder de trailer en een recap van seizoen 8 en stream vanaf 8 februari het negende seizoen van The Flash op Netflix.Aanbevolen artikelen