Wie wordt groot- admiraal Thrawn in Disney-serie 'Ahsoka'?

Geruchten over casting Thrawn in 'Ahsoka'

Wordt deze acteur straks gecast in de rol van groot-admiraal Thrawn in 'Ahsoka'?

Valeria Milic, 25 januari 2023 15:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zoals eerder bericht zijn de nodige belangrijke rollen in Ahsoka al gecast. Het is tot op heden nog niet bekend wie de beruchte slechterik, groot-admiraal Thrawn, voor zijn rekening gaat nemen.

De Deense acteur Lars Mikkelsen is een voor de hand liggende keuze.

Van Star Wars: Rebels naar live action

Ahsoka gaat direct door waar de animatieserie Star Wars: Rebels eindigde. Het is dan best logisch om de acteurs die de stemmen voor hun rekening namen dan ook de rollen in de live action opvolger te laten spelen.

Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze) is hier een voorbeeld. Mikkelsen nam de stem van Thrawn voor zijn rekening en is dan ook een passende kandidaat wat dat betreft.

Nog geen aanbod

In een interview met Express UK is Mikkelsen expliciet gevraagd of hij Thrawn gaat spelen in Ahsoka: "Prima wat mij betreft, ik heb echter nog geen aabod gehad," antwoordde hij desgewenst. Hoewel diverse geruchten circuleren, is er dus nog niets officieel bekend. Acteur Ray Stevenson, die ook een rol als 'een admiraal' gaat spelen, zou ook wel eens 'de' admiraal kunnen blijken.

Op de Star Wars Celebration Conventie, die 7 april aanstaande start, zal ongetwijfeld meer bekend worden. Tot die tijd kunnen fans dus nog even speculeren.

Ahsoka wordt in de loop van 2023 verwacht op Disney+.

Lees meer over: Star Wars Ahsoka, Rosario Dawson, Mary Elizabeth Winstead, Hayden Christensen, Natasha Liu Bordizzo, Mads Mikkelsen

Populair nieuws