search
Op deze dag verschijnt de derde aflevering van 'The Last of Us'

Op deze dag verschijnt de derde aflevering van 'The Last of Us'

Zit jij al klaar voor de nieuwe aflevering met de titel Long Long Time.

Bram de Groot
Begin deze week verscheen de tweede aflevering van de ijzersterk ontvangen serie The Last of Us van HBO Max. De titel is Infected en in de aflevering zijn die dan ook te zien. Maar wanneer zien we aflevering drie op de streamer?

In de tweede aflevering start de tocht van Joel (Pedro Pascal), Ellie (Bella Ramsey) en Tess (Anna Torv) buiten de quarantainezone en uiteraard komen zij daarin in aanraking met de slachtoffers van de schimmelinfectie.

"Long Long Time"


De derde aflevering heeft ook al een titel en dat is Long Long Time en deze is geregisseerd door Peter Hoar en geschreven door Craig Mazin (Chernobyl).

30 januari


In de States verschijnt de derde aflevering zondag 29 januari op HBO en in Nederland kun je Long Long Time kijken vanaf maandag 30 januari op HBO Max.

De releasetijd in Nederland is 3 uur in de nacht, dus als je een uurtje eerder opstaat, dan kun je de aflevering nog mooi kijken voordat je naar school of het werk gaat.

9 afleveringen


Het complete seizoen bestaat uit negen afleveringen en de laatste verschijnt op 13 maart op HBO Max. Mocht de serie een succes blijven, dan zal er ongetwijfeld een tweede seizoen volgen.

Vooruitblik


Hieronder zie je de preview voor aflevering drie. Aankomende maandag ga je naar HBO Max om te zien hoe het met Joel en Ellie gaat.
Aanbevolen artikelen