search
Actrice Chloe Bennet hint naar snelle Marvel-terugkeer
Series / Nieuws

Actrice Chloe Bennet hint naar snelle Marvel-terugkeer

Zullen we Chloe Bennet snel weer zien in een Marvel-film of serie?

Chloe Bennet is na haar rol als Daisy Johnson/Quake in Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. al een tijdje niet te zien geweest in het Marvel Cinematic Universe. Dat duurt misschien niet lang meer, want de actrice heeft gehint op een snelle terugkeer.

Nu de serie Agents of S.H.I.E.L.D. is afgelopen, zijn fans begonnen met speculeren over de vraag of Bennet zou kunnen terugkeren naar het MCU in een toekomstig project als Secret Invasion. Hoewel ze deze geruchten standvastig blijft weerleggen, lijkt het er nu echter op dat ze op social media heeft gehint op toekomstige plannen.

Cryptische tweet


Er gingen online geruchten rond dat Bennet in een film te zien zou zijn met acteurs als Florence Pugh, Hailee Steinfeld en Samuel L. Jackson. Internetscooper Charles Murphy betwijfelde in een tweet of Bennet het acteertalent had om dat trio bij te blijven.

Dit leidde tot een comeback van Bennet, die antwoordde: "Hé man, je lijkt een gemene loser? Ik heb ook sterk het gevoel dat je tweets niet goed zullen verouderen". Als je iemand bent die tussen de regels door leest als het gaat om speculatie, kan deze verklaring worden geïnterpreteerd als een hint naar Bennets comeback in het MCU.

In november deelde Bennet ook een reeks foto's van zichzelf, waarop toevallig madeliefjes uit haar rechtersok steken. Gezien het feit dat de bloemen dezelfde naam hebben als haar Marvel-alter-ego, hebben sommigen zich afgevraagd of dit een manier voor haar zou kunnen zijn om te hinten naar haar terugkeer.

Agents of S.H.I.E.L.D. is te zien op Disney+.Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen