Wordt deze vermakelijke zombiefilm mogelijk een serie?

Wordt deze zombiefilm mogelijk een serie?

'Warm Bodies' was een succes als film, maar rondom de serie blijft het al een tijdje opvallend stil.

Nina Beerendonk, 26 januari 2023 13:10

In 2019 waren er plannen om een serie te maken van de populaire zombiefilm Warm Bodies uit 2013. Het is echter al een lange tijd akelig stil rondom de productie. Zou de serie eigenlijk nog wel komen?
In 2013 werd het boek Warm Bodies van auteur Isaac Marion geadapteerd tot een succesvolle film, waarna de aankondiging volgde dat het concept werd aangepast tot een tv-serie in 2019. Marion bevestigde onlangs dat de plannen schijnbaar voor onbepaalde tijd zijn onderbroken, maar geeft ook toe dat hij vanwege zijn minimale betrokkenheid geen definitief antwoord geven op de vraag of het project doorgaat.

Een groot geheim

Hij bevestigde ook dat de tv-serie de rechten op alle vier de boeken in de serie heeft veiliggesteld, terwijl Warm Bodies alleen het eerste deel was, dus zouden er een hoop nieuwe verhaallijnen in de serie te zien zijn.

"Er was een tijd dat het zeker leek, er werden contracten opgesteld, enz., maar om de een of andere reden blijft het verschuiven", onthulde Marion. "Gesprekken over een filmvervolg veranderden in een tv-serie, die een paar jaar geleden werd aangekondigd als 'in ontwikkeling', om vervolgens op mysterieuze wijze stil te vallen".

"Ik ben op dit moment slechts zijdelings betrokken, dus ik weet eigenlijk niet wat er gebeurt achter de schermen. Het is allemaal een groot geheim voor mij. Maar ze hebben alle vier de boeken vrijgesteld, dus het is nog steeds mogelijk".

Het lijkt de perfecte timing te zijn voor een nieuwe apocalyptische serie, gezien het succes van The Last of Us op HBO Max. Hopelijk horen we snel meer.


Lees meer over: Warm Bodies, Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Zombie, Serie

Populair nieuws