Waarom deze 'Agents of SHIELD'-acteur niet terugkeert in het MCU

'Agents of SHIELD'-acteur niet meer in MCU te zien

Iain De Caestecker heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een mogelijke terugkeer in het MCU.

Niels Arts, 18 juli 2022 12:57

Het is twee jaar geleden sinds de laatste aflevering van Agents of SHIELD uitkwam, en Marvel-fans hopen dat hun helden nog eens een terugkeer maken in het MCU. Maar voor één acteur zit dat er in ieder geval niet in.
We hebben het over Iain De Caestecker, die Leopold Fitz speelt in de serie Agents of SHIELD. Hoewel hij zijn tijd met de serie leuk vond, is hij niet geïnteresseerd in een mogelijke terugkeer naar het MCU.

De Caestecker over het MCU
Momenteel werkt De Caestecker aan een nieuwe serie, genaamd The Control Room. In een interview werd hij gevraagd of een terugkeer naar het MCU hem wel aan zou staan, waarop hij het volgende antwoord gaf:

"Ik denk dat ik nee zou zeggen. En niet dat ik geen geweldige tijd had toen ik het deed. Ik denk, na alles wat er gebeurd is tussen de twee personages [Fitz en Jemma Simmons], ze gaven hen echt een vrolijk einde. En ik denk dat het erg treurig zou zijn om daar weer mee te rommelen. Het is niet eerlijk... ik weet niet of ze het nog een keer zouden overleven. Dus ik houd van het idee dat ze een normaal leven leiden buiten SHIELD om."

Daarna werd De Caestecker gevraagd of hij vindt dat Agents of SHIELD MCU canon is. Na een korte uitleg over wat het woord 'canon' precies inhoudt, gaf hij aan van mening te zijn dat Agents of SHIELD wel degelijk canon is.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, MCU

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws