search
'Game of Thrones'-actrice die Marilyn Manson aanklaagde krijgt schadevergoeding

'Game of Thrones'-actrice die Marilyn Manson aanklaagde krijgt schadevergoeding

Er is een schikking bereikt tussen Marilyn Manson en de actrice die een rechtszaak had aangespannen.

Valeria Milić
Game of Thrones had de nodige stevige scènes. Als we actrice Esmé Bianco mogen geloven is de serie nog niks vergeleken met de traumatische ervaringen tijdens haar relatie met Marilyn Manson.

Bianco verscheen in totaal 14 afleveringen van Thrones. Zij speelde Ros, prostituée in Littlefinger's bordeel, tevens informante van Lord Varys. In april 2021 spande zij een rechtszaak aan tegen Manson wegens huiselijk geweld, seksueel geweld en zakelijk bedrog.

Nachtmerrie-relatie


Manson zou haar binnen hun relatie onderworpen hebben aan treiterijen, bedreigingen, ook zou hij haar meerdere malen hebben verkracht. De advocaten van beide partijen hebben nu aangegeven dat er een schikking is bereikt. Bianco krijgt dus een schadevergoeding en er vindt geen rechtszaak plaats.

Doorgaan met carrière


Bianco's advocaat Jay Ellwanger verklaarde dat de actrice deze stap heeft gezet om door te kunnen gaan met haar leven. Rechtszaken in het algemeen kunnen zich jaren voortslepen en dat wilde ze voorkomen.

De film Hypnotized, waarin Bianco de rol van Claire speelt, is momenteel in post-productie.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.

Ros heeft een komisch gesprek met Lord Varys. Podrick, een onhandige jongen, blijkt nogal een indruk achtergelaten te hebben in het bordeel:
Aanbevolen artikelen