Scifi-fans zullen totaal niet blij zijn met deze 'The Orville'-update

Scifi-fans niet blij zijn met 'The Orville'-update

Het is niet perse slecht nieuws, maar fan zullen zeker weten niet blij zijn.

Adrienne Koolen, 28 januari 2023 08:00

Trouwe fans van The Orville hebben lang gewacht of er een vierde seizoen zou komen. Nu is er eindelijk nieuws over de serie en hoewel het niet perse slecht nieuws is, zullen fans niet blij zijn.
Tijdens de wintertournee van de Television Critics Association heeft Craig Erwich, de president van ABC Entertainment en Hulu Originals, wat nieuws verteld over de toekomst van The Orville.

Dit is wat hij zei: "We hebben op dit moment niets om te delen. Het is een geweldige show en ik weet dat de fans het geweldig vonden om het terug te hebben. En Seth [MacFarlane] deed geweldig werk voor en achter de camera. Maar we hebben niets te delen nu".

Een paar moeilijkheden voor de schrijvers

Ook vertelde schrijver MacFarlane van de serie dat de kans op een vierde seizoen 50/50 is. Hij zei dat het grootste probleem was dat de aflevering precies 43 minuten moesten zijn.

"Zo werkt het vertellen van verhalen niet. Dat werkt gewoon niet. Niet elk verhaal wil even lang zijn en als je een scène hebt die echt geweldig is, neem je er de tijd voor".

Bovendien zou MacFarlane het erg jammer vinden om belangrijke of mooie dingen weg te moeten laten, omdat het anders simpelweg te lang is.

Bekijk hieronder de beste momenten van de aliens en stream The Orville op Disney+.

Lees meer over: The Orville, MacFarlane, Craig Erwich, Hulu, ABC entertainment

Populair nieuws