search
Pamela Anderson wil publieke excuses van makers 'Pam & Tommy'

Pamela Anderson wil publieke excuses van makers 'Pam & Tommy'

Door 'Pam & Tommy' moest Pamela Anderson een traumatische periode uit haar leven opnieuw beleven.

Nina Beerendonk
Hoewel de serie goed ontvangen werd, was Pamela Anderson alles behalve blij met de release van Pam & Tommy. Anderson zegt nu dat de makers van De Hulu-serie haar publiekelijk hun excuses moeten aanbieden.

Pam & Tommy is een biografische drama-miniserie uit 2022. Met Lily James als Anderson en Sebastian Stan als Tommy Lee, beschrijft de serie het lekken van de sekstape van het paar in 1995. De serie kreeg over het algemeen positieve recensies van zowel critici als kijkers, maar werd door Anderson bekritiseerd omdat het haar dwong de aangrijpende ervaring opnieuw te beleven.

In een interview met Variety zegt Anderson dat de makers van de serie haar een publieke excuses verschuldigd zijn. Wanneer haar wordt gevraagd om deze mensen te omschrijven, noemt Anderson ze ronduit "klootzakken" en zegt ze dat de serie "zout op de wonden" was.

Documentaire


Binnenkort komt er op Netflix een documentaire over Anderson uit, waar zij wel aan heeft meegewerkt. Hierin zal ze onder andere door persoonlijke video's en dagboeken een blik geven op haar leven vanuit haar eigen perspectief. Verrassend genoeg is James uitgenodigd op de première:

"Ik zei tegen Netflix: 'Ik zou Lily graag uitnodigen voor de première van de film. Ik denk dat het moeilijk is om iemand te spelen als je het hele plaatje niet kent. Ik heb niets tegen Lily James. Ik denk dat ze een mooie meid is en dat ze gewoon haar werk deed. Maar het idee dat dit alles zou gebeuren, was gewoon echt verpletterend voor mij.

De documentaire Pamela, A Love Story is vanaf 31 januari te zien op Netflix.

Aanbevolen artikelen