Fans van door Netflix gecancelde 'Warrior Nun' smeken andere streamingdienst om revival

Fans gecancelde 'Warrior Nun' smeken om revival

'Warrior Nun'-fans kunnen geen afscheid nemen van de serie.

Nina Beerendonk, 27 januari 2023 17:17

Fans van het door Netflix gecancelde Warrior Nun kunnen niet accepteren dat het verhaal van het geliefde hoofdpersonage Ava Silva stopt. Daarom voeren ze nu campagne op Twitter om Apple TV de serie over te laten nemen.
Sinds Warrior Nun in december op de plank lag, hebben de gepassioneerde fans van de serie Netflix gesmeekt om de beslissing te heroverwegen. Hoewel veel fans het internet hebben gebruikt om hun hoop uit te spreken dat de serie doorgaat, gaan anderen nog een stapje verder. Een groep fans hing vorige week namelijk een Warrior Nun-reclamebord op buiten het hoofdkantoor van Netflix.

Representatie

De protesten komen waarschijnlijk omdat Warrior Nun een unieke serie is binnen het genre en daardoor een toegewijde fanbase heeft opgebouwd. De focus op fantasie-actie wordt aangevuld met een queer-romance tussen Ava en Beatrice, waardoor de serie opvalt door zowel de positieve representatie als de verhaallijn.

Door de sterke reactie van fans lijkt het waarschijnlijk dat een andere streamingdienst de serie voor een derde seizoen zal oppikken. Of dat ook daadwerkelijk Apple TV wordt moeten we nog maar zien.

De eerste twee seizoenen van Warrior Nun zijn te zien op Netflix. Hieronder zie je een aantal van de tweets.


Lees meer over: Warrior Nun, Netflix, Apple TV, Serie

Populair nieuws