search
Populaire Netflix-actieserie niet gecanceld maar verlengd

Populaire Netflix-actieserie niet gecanceld maar verlengd

De populaire actieserie 'The Recruit' krijgt een tweede seizoen op Netflix.

Bas de Kramer
Netflix heeft besloten de serie The Recruit te verlengen met een tweede seizoen. In deze tijden waren series rücksichtslos worden gecanceld is dat natuurlijk een mooie opsteker voor de serie waarvan het eerste seizoen in december van het afgelopen jaar verscheen.

Plot


In The Recruit wordt Owen Hendricks (gespeeld door Noah Centineo) gevolgd die net bij de CIA is beginnen werken als advocaat. Hij doet er alles aan om op een goed blaadje te komen te staan bij zijn baas Walter Nyland (gespeeld door Vondie Curtis-Hall), maar zijn collega's proberen hem daarbij tegen te werken. Daardoor krijgt Owen allemaal stomme taken.

Owen moet moet daarbij door de post van de CIA gaan. Hij krijgt dozen vol met brieven van mensen die dreigen dat ze grote CIA-geheimen gaan lekken. Het overgrote deel van die brieven komt van complotdenkers die geen echt gevaar vormen. Maar één blijkt wel degelijk geheimen te kennen. Het is dan aan Owen om een gevangene, Max Meladze (gespeeld door Laura Haddock), tegen te houden, maar dat levert de nodige problemen op.

Cliffhanger


Het eerste seizoen eindigde met een flinke cliffhanger waardoor de fans al hoopten op een nieuw seizoen, hoewel dat tegenwoordig bij Netflix absoluut geen zekerheidje meer is. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen zal worden opgenomen en uitgezonden.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.Aanbevolen artikelen