search
'The Simpsons' zijn niet te stoppen, nieuwe seizoenen op Disney+

'The Simpsons' zijn niet te stoppen, nieuwe seizoenen op Disney+

'The Simpsons' plakken er een 35e en 36e seizoen aan vast.

Bas de Kramer
Afgelopen donderdag werd bekend dat The Simpsons weer eens wordt verlengd. Er komt niet alleen een 35e maar ook een 36e seizoen aan van de succesvolle animatieserie.

Kijkers zijn lucratieve doelgroep


Fox kondigde aan dat er na de finale van seizoen 34 (aflevering) 750 dus weer de nodige nieuwe afleveringen op stapel staan. The Simpsons loopt dus al heel lang op Fox ondanks dat de kijkcijfers door de jaren heen wel wat dalen. The Simpsons wordt nog altijd goed bekeken in de lucratieve doelgroep van kijkers tussen de 18 en 49 jaar.

SInds de 637e aflevering in 2018 was The Simpsons al de langstlopende prime time serie in de tv-geschiedenis en met deze nieuwe afleveringen wordt dat record elke aflevering weer omhoog gekrikt.

Disney+


Disney's overname van de 21st Century Fox groep in 2019 omvat ook de studio die The Simpsons produceert, en het bedrijf richt zich op de groei van zijn streamingsdienst Disney+, waar alle afleveringen op te zien zijn.

De stemmencast bestaat ook in de komende twee seizoen weer uit Dan Castellaneta, Julie Kavner, Yeardley Smith, Nancy Cartwright, Harry Shearer en Hank Azaria.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Disney+.Aanbevolen artikelen