Iedereen heeft deze belangrijke informatie gemist in de teaser van 'Invincible' seizoen 2

Bekijk de nieuwe teaser nog maar eens een keertje, want hier zit ontzettend belangrijke informatie in verstopt.

Adrienne Koolen, 28-01-2023 09:13

Het tweede seizoen van Invincible komt later dit jaar uit en ook het derde seizoen is al goedgekeurd. In de korte teaser die onlangs is uitgekomen zit een hele grote hint voor seizoen 2, die veel mensen over het hoofd hebben gezien.
De teaser van seizoen 2 leek eigenlijk meer met de fans te sollen, dan echt nieuwe informatie te geven. De teaser eindigde wel met de verschijningsdatum van het tweede seizoen.

Er gebeurt eigenlijk vrij weinig in de teaser. Mark en Allen de Alien zitten in Burger Mart met elkaar te praten en Mark legt uit waarom het allemaal zo lang duurt voordat er een tweede seizoen kon komen.

Heel goed kijken

Als je heel goed kijkt, zie je achter Allen de Alien twee figuren zitten met hun capuchon over hun hoofd, zodat hun gezicht niet te zien is. Dit zijn twee versies van Angstrom Levy, een grote schurk in de strips.

Levy wil meer kennis hebben over de universums, zodat hij zijn deminsiereizende krachten beter kan begrijpen en gebruiken. Invincible bemoeit zich met dit onderzoek en maakt van Levy een nieuwe aartsvijand.

Dit plot is dus al op gang gezet in de strips en de teaser hint dat dit ook het plot gaat worden voor het tweede seizoen van Invincible.

Bekijk hieronder hoe RobertKirkman, Cory Walker en RyanOttley hints in de teaser proberen te vinden en stream seizoen 1 van Invincible op Prime Video.
Lees meer over: Invincible, Mark Grayson, Robert Kirkman, Cory Walker, Angstrom Levy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie