Dit kunnen we verwachten in seizoen 4 van 'Succession'

Een blik op de verhaallijn van het nieuwe seizoen

'Koorddansen op de rand van een scheermes' in seizoen 4 van 'Succession'.

Valeria Milic, 28 januari 2023 11:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wat opvalt aan de geweldig geacteerde serie Succession is dat de ongelooflijke manipulaties om macht op een relatief rustige manier worden gebracht. Wat melodramatische scènes daargelaten, de Roys voeren hun strijd met gevoel voor decorum.
Hieronder volgen een aantal hoofdlijnen voor het nieuwe seizoen.

Logan heeft vrijwel niemand meer

Roy-patriarch Logan (Brian Cox) is dan echt uitgekotst door zijn kinderen Roman (Kieran Culkin), Kendall (Jeremy Strong) en Shiv (Sarah Snook). Nu kan Logan dat normaal gesproken bitter weinig schelen, maar nu lijkt hij toch een handreiking te willen doen. Tom (Matthew Macfadyen) en Greg (Nicholas Braun) zijn de enigen die nog aan Logan's kant staan. Is hier sprake van opnieuw een machtsspel of zit het dieper?

Kinderen en schoonfamilie

Shiv's echtgenoot Tom, die de plannen van zijn vrouw en twee zwagers heeft gedwarsboomd, maakt zich een beetje zorgen. Hij staat op goede voet met Logan door partij voor hem te hebben getrokken. De vraag is of een eventuele scheiding van Shiv de verhoudingen met zijn schoonvader zal verslechteren. Voor Logan zijn zakelijk en privé immers altijd één en hetzelfde geweest.

Uitvoerend producent Mark Mylod (The Menu) geeft aan dat "de dynamiek op een relevante manier gaat veranderen. Ik kan niet wachten tot de kijkers het zien". Er zal dus nog het nodige aan koorddansen plaatsvinden.

Seizoen 4 gaat op 26 maart van start op HBO Max.

Lees meer over: Succession, Brian Cox, Kiernan Culkin, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, J Smith Coleman

Populair nieuws