Einde van gecancelde 'Doom Patrol' wordt desondanks steengoed

Einde van gecancelde 'Doom Patrol' wordt geweldig

Deze Brits-Amerikaanse ster belooft de fans dat de serie groots afgesloten zal worden.

Glenn Walsh, 28 januari 2023 14:14

Het zat er al een tijd aan te komen maar gister werd bekend dat HBO definitief de stekker uit DC's Doom Patrol trekt. Ondanks het eindigen van de serie belooft ster uit de serie Mark Sheppard dat de serie waardig en vooral groots zal worden afgesloten.
Het was voor iedereen betrokken bij Doom Patrol al duidelijk dat de serie zou eindigen al voordat de fans ervan op de hoogte waren. Showrunner Jeremy Carver wist al dat de serie in totaal vier seizoenen zou duren. Mede om die reden hebben de makers extra de tijd genomen om de laatste afleveringen als waardige afsluiter voor de fans te maken.

Einde van een mooi avontuur

Sheppard houdt louter positieve en mooie herinneringen over aan de rol van de occulte rechercheur Willoughby Kipling die af en toe de groep superhelden assisteert. Hij speelt in de serie samen met acteur Brendan Fraser en stelt dat het voornamelijk deze serie is geweest die de hernieuwde interesse in de acteur heeft doen laten ontstaan.

De 54-jarige Fraser heeft een lange tijd geen rollen gespeeld wegens depressies, een slecht verlopen echtscheiding en de langlopende zaak waarbij Fraser claimt misbruikt te zijn door de baas van de Golden Globes. Inmiddels is Fraser weer helemaal terug en is genomineerd voor zijn rol in de film The Whale. Iets waar Sheppard meer dan trots op is.

Kijk nu de afleveringen van Doom Patrol op Prime Video.


Lees meer over: Doom Patrol, Mark Sheppard, Brendan Fraser, The Whale, Jeremy Carver, HBO, HBO Max, Prime Video

Populair nieuws