search
HBO Max trekt ook de stekker uit geliefde DC-serie 'Doom Patrol'
Series / Nieuws

HBO Max trekt ook de stekker uit geliefde DC-serie 'Doom Patrol'

Ondergang 'Doom Patrol' bekend gemaakt op Diane Guerrero's instagram

Dat Doom Patrol niet lang meer te leven had voelden we al aankomen na een social media post. De ondergang van de DC show is nu bevestigd.

Geannuleerd


Doom Patrol zal dus geen vijfde seizoen krijgen. Net als bij de andere DC-show Titans zal het vierde seizoen, waarvan er nog zes afleveringen zouden komen, later dit jaar af worden gemaakt.

Dat het einde voor Doom Patrol er aan kwam was een minder grote verrassing dan gedacht. In een reel op Instagram nam actrice Diane Guerrero, die Jane speelt, al afscheid van haar personage. De reel is daarna snel weer verwijderd.



James Gunn


Teleurgestelde fans besloten al snel dat het de schuld van nieuwe DC-baas James Gunn was. Die liet echter via een bericht op Twitter weten dat de beslissing om Doom Patrol te cancellen genomen was voordat hij de baas werd bij DC.



Wat rookten jullie?


"Een dankwoord aan onze briljante cast, ontembare crew, onbevreesde schrijvers en, boven alles, onze geweldige fans: ontzettend bedankt. Door jullie werd dit een rit om nooit te vergeten," aldus showrunner Jeremy Carver.

Ook vroeg Carver zich af wat de mensen bij DC Studios, HBO Max, Warner Brothers Televsion en Berlanti Productions aan het roken waren toen ze een knotsgekke serie als Doom Patrol groen licht gaven.

Het vierde en laatste seizoen is nu bezig op HBO Max en de laatste zes afleveringen zullen later dit jaar verschijnen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen