Deze 2 sterke series zie je vanaf deze week zien bij NPO Plus

Moord en liefde komen deze week samen in de nieuwe series op NPO Plus.

Mitchell van Vuren, 30-01-2023 09:39

Er verschijnen deze week weer meerdere nieuwe series op NPO Plus, zoals een re-run van de Ierse romantische dramaserie Normal People en de reconstructie van een slepende moordzaak. Lees hieronder snel meer!

De Pompmoord | KRO-NCRV | Vanaf 2 februari bij NPO 2 en NPO Plus

In het dossier Onschuldig Vast duiken de onderzoeksjournalisten van de KRO-NCRV in schimmige rechtszaken, waar justitie een steekje heeft laten vallen. In De Pompmoord onderzoeken zij de moord van een jonge caissière van een Shell-tankstation, die dateert uit 1985. Twintig jaar later werden vier mannen veroordeeld, maar dat ging in de verhoorkamer allemaal niet zo zuiver als men zou verwachten.

Leer meer over de serie bij NPO Start, of bekijk de trailer hieronder!


Normal People | BNNVARA | Vanaf 2 februari op NPO Plus en vanaf 28 februari op NPO2 en NPO Start

De twee jonge geliefden Marianne en Conell komen allebei uit volstrekt andere milieus in Ierland, maar dat kan het aangaan van een romantische verhouding niet weerhouden. Wanneer de moeder van Connell start als poetsvrouw bij de ouders van Marianne, betekent dat ook het prille begin van hun geheime relatie.

Leer meer over de serie bij NPO Start, of bekijk de trailer gauw hieronder!


Lees meer over: normal people, drama, romantische, serie, ierland, iers, npo, npo start, npo plus, de pompmoord, rechtzaak, moord, bnnvara, kro ncrv

Populair nieuws