Trailer voor actiethriller-serie 'Rabbit Hole' met '24'-ster Kiefer Sutherland

Trailer 'Rabbit Hole' met Kiefer Sutherland

De grote held uit 24 heeft een nieuw project op zich genomen waarin deceptie realiteit is.

Adrienne Koolen, 30 januari 2023 10:26

Een paar weken geleden zijn de eerste beelden en een poster uitgekomen. Nu is de eerste trailer voor de gloednieuwe serie Rabbit Hole te bekijken. De trailer zet hoge verwachtingen voor de serie, maar als Rabbit Hole deze verwachtingen vult, zal het al snel een enorm populaire serie worden.
Rabbit Hole gaat over bedrijfsspionage in de jaren 70. In de woorden van Glenn Ficarra, de maker van de serie, gaat het over "een man (John Weir) wiens leven is gebouwd op een leugen, die liegt voor de kost, die midden in de strijd wordt gegooid wanneer hij wordt beschuldigd van de moord op een overheidsfunctionaris".

John wordt door niemand minder dan Kiefer Sutherland gespeeld. De grote held uit 24. Hij heeft in alle negen seizoenen van hitserie 24 gespeeld en dus is hij de perfecte keuze om deze rol op zich te nemen. Hij weet als geen ander hoe hij een actievolle thriller gemaakt moet worden.

De trailer

De trailer hint helaas niet naar donkere humor, waar makers John Requa en Glenn Ficarra juist bekend om staan. Wel hint het naar echte actie en spannende momenten.

Bekijk hieronder de trailer en stream Rabbit Hole vanaf eind maart op Paramount+.


Lees meer over: Rabbit Hole, 24, Kiefer Sutherland, Glenn Ficarra, John Requa

Populair nieuws