Deze 4 dramatische tienerseries zijn echte hidden gems op Netflix

4 tienerseries zijn echte hidden gems op Netflix

Deze verborgen pareltjes wil je niet missen als je van tienerdrama houdt.

Mitchell van Vuren, 31 januari 2023 09:10

Ook op het vlak van tienerdrama's heeft Netflix meer dan genoeg te bieden. De redactie van SerieTotaal vist 4 verborgen pareltjes voor je uit de vijver van Netflix - kijk snel of er wat voor jou tussen zit!

The End of the F*cking World | Netflix | 2 seizoenen


De zeventienjarige James gelooft er heilig in een psychopaat te zijn in deze Britse dramaserie. Hij besluit een mens te doden, en zijn oog valt op Alyssa; een brutale, opstandige klasgenote met haar eigen problemen. Ze lopen samen weg en belanden op een wilde roadtrip door Engeland, die de plannen van James flink door de war schopt.


On My Block | Netflix | 4 seizoenen


In deze Amerikaanse coming-of-age proberen vier uitgekiende vrienden door de middelbare school te navigeren in Los Angeles. Het bendeleven en prille liefdes staan hun vriendschap in de weg - zullen ze allevier wel het einde van de serie halen?


I Am Not Okay with This | Netflix | 7 afleveringen


Tienermeisje Sydney worstelt met haar puberteit én haar ontluikende superkrachten. Het is niet de beste combinatie om de middelbare school te overleven, terwijl ze daarnaast ook moet omgaan met een complexe thuissituatie, haar ontluikende seksualiteit en het bewaken van haar eigen geheimen.


Derry Girls | Netflix | 3 seizoenen


De tienerserie volgt Erin Quinn, haar nicht Orla, hun vriendinnen Clare, Michelle en Michelle's Engelse neef James gedurende hun tienerjaren, die samenvallen met de Troubles in Derry. Ten tijde van politieke onrust en culturele verschillen komen de Derry Girls in absurde situaties terecht, die hun puberteit extra extreem maken én extra grappig.


Lees meer over: netflix, teen drama, tienerdrama, drama, serie, the end of the fucking world, i am not okay with this, derry girls, on my block, teen

Populair nieuws