Trailer tweede seizoen 'Knigts of Sidonia'

Deze Netflix Orginal sci-fi animatieserie is vanaf 3 juli weer te zien.

Michelle Iwema, 10 juni 2015 18:03

De sci-fi animatieserie Knights of Sidonia, gebaseerd op de populaire mangareeks Tsutomu Nihei, is terug met een tweede seizoen dat vanaf 3 juli exclusief op Netflix te zien zal zijn. De trailer van de serie is alvast vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.
De serie gaat over Nagate, een jongen uit een maatschappij waar mensen via genetische manipulatie ter wereld komen. Als bekend wordt dat Nagate een uitstekend piloot is, wordt hij een eliteverdediger tegen de Gauna; muterende ruimtewezens met maar één doel: het vernietigen van de mensheid.

Voor Netflix was Knights of Sidonia hun eerste Original-animeserie. Deze is (zoals het hoort bij dit genre) te bekijken in het Japans met Nederlandse ondertiteling. Productie ervan is in handen van Polygon Pictures in Tokyo, dat meerdere Daytime Emmy Awards won voor de televisieserie Transformers. Het is ook de animator achter Tron: Uprising en verschillende afleveringen van Star Wars: The Clone Wars.


Bron: Netflix

Lees meer over: sci fi serie, Netflix Original, Knights of Sidonia, tweede seizoen, trailer, anime, Tokyo, Star wars The Clone Wars

Populair nieuws