search
Eerste blik op Mulder en Scully in nieuwe 'X-Files'!
Series / Nieuws

Eerste blik op Mulder en Scully in nieuwe 'X-Files'!

David Duchovny spelen uiteraard opnieuw hun iconische personages.



Fox heeft de eerste foto onthuld van David Duchovny en Gillian Anderson op de set van de nieuwe afleveringen van The X-Files. De twee spelen uiteraard opnieuw de rollen van respectievelijk Fox Mulder en Dana Scully in de zes nieuwe afleveringen. De foto, waarop ook bedenker Chris Carter is te zien, kun je hierboven bekijken!

Naast deze foto kunnen we jullie ook melden dat Mitch Pileggi zal terugkeren als Walter Skinner en dat Joel McHale een conservatieve internet-journalist zal spelen in de nieuwe afleveringen. Er gingen de laatste tijd geruchten dat William B. Davis zou terugkeren als de Cigarette-Smoking Man en dat Annabath Gish en Robert Patrick opnieuw FBI-agenten Monica Reyes en John Doggett zouden spelen, maar al deze geruchten zijn vooralsnog niet op waarheid berust.

The X-Files begon ooit in september 1993 en duurde in totaal negen seizoenen. De serie werd een wereldwijde hit en bleek een van de meest succesvolle series aller tijden. In totaal vergaarde The X-Files 16 Emmy Awards, vijf Golden Globes en een Peabody Award.

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe afleveringen van The X-Files precies zullen worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen